perjantai 14. joulukuuta 2018

14. luukku: Kaneliset kauralastut



Tässä luukussa tuoksuu kaneli!




Blogitontutkin ansaitsevat joskus 
pienen (tai vähän isommankin) herkutteluhetken.

Sellaiseen herkutteluhetkeen oiva ratkaisu
näin joulun alla ovat vaikkapa kauralastut,
joihin on lisätty hieman kanelia.





Tämä blogitonttu herkutteli gluteenittomasti
 *tämän ohjeen* mukaisilla lastuilla,
ja lisäsi noin puoli teelusikallista sitä kanelia.

Suosittelen! Aina yhtä hyvää.
Näiden avulla jaksaa taas luukun tai pari tehdä.




Jokos sulla uuni lämpiää ja voi sulaa?
Muista olla tarkkana, 
nämä ovat herkästi palavaa sorttia.
;)

12 kommenttia:

  1. Siitä onkin kauan kun olen noita tehnyt. Kyllä tonttujen pitääkin välillä herkutella. Varmasti maistuivat. Täällä on riisipuuro keitetty ja aamulla karjalanpiirakoiden paistoon. Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, herkut sielläkin! Hyvää viikonloppua sinulle myös! <3

      Poista
  2. Sulla on paljon enemmän malttia taikinan pellille laitossa kuin mulla olis. Laitan aina liikaa, niin että joutuu veitsellä irrottamaan lastut toisistaan. Silloin kun teen kauralastuja, niin viimeisessä pellillisessä vasta ne onnistuneet, kaunisreunaiset keksit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää laitan semmosen teelusikallisen per lastu. ;) Mutta on toki niitäkin kertoja, kun laittaa vähän reilummalla kädellä, niin sitten on semmoinen pellillinen lastua... :D Mutta saa siitäkin leikattua! Ja maku on hyvä kumminkin.

      Poista
  3. Kylläpä näyttävät hyvältä! Ei olekaan aikoihin tullut kauralastuja tehtyä; pitää ehdottomasti kokeilla seuraavan kerran kanelin kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile toki, tulee ihana tuoksu ja makua myös. :)

      Poista
  4. En muistakaan milloin viimeksi olen tehnyt kauralastuja. Täytyykin joku päivä tehdä, ne on hyviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on kyllä yksinkertaisuudessaan tosi herkullisia. :) Jos kahvipöytään laittaa, niin aivan varmasti tekevät kauppansa juhlissakin. Kelpaavat lapsille ja aikuisille.

      Poista
  5. Voi nam että nuo kauralastut on sitten hyviä:) Paiston kanssa saa olla tarkkana:) Herkullisia joulunalus aikoja♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tarkkana saa olla näiden kanssa, mutta maku on sen arvoinen! :)

      Poista
  6. Vein ystävälle tuliaisiksi kaksi erilaista, omatekemää pikkuleipätaikinaa. Sen kun pyörittelee ja paistaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana vieminen. :) Mie sain viime jouluna ystävältä keksiainespurkillisen, just kauralastujen tekoon.

      Poista

Penni ajatuksistasi! (: